Hartelijk welkom!


B&B OP3 wordt gerund door Bas Jansen en Suzanne Weerkamp. Sinds 2020 wonen zij met hun 3 kinderen (Quint, Meye en Juna), hond (Anton), poes (Meis) en kippen in de boerderij die al sinds 1974 in de familie is. In 1974 kochten de ouders van Bas deze monumentale boerderij en knapten die op tot dubbel woonhuis. In 2020 besloten Bas en Suzanne om hun geliefde Eindhoven te verruilen voor deze prachtige boerderij op een heerlijke plek. Dit heerlijke familiehuis delen zij graag met anderen. Want er is ruimte zat en veel te zien en te doen. Deze plek nodigt ook uit om tot rust te komen en lekker de vertraging in te zetten.

Verduurzaming

In 2021 hebben Bas en Suzanne zowel de boerderij als de tuin grondig aangepakt. Er is gekozen voor een renovatie, waarbij veel duurzame keuzes gemaakt zijn. Er is ge├»nvesteerd in isolatie en duurzame warmte. En er is met aandacht gekeken naar het behoud en het optimaal uit laten komen van alle prachtige kenmerken van deze boerderij. Zoals de robuuste en eeuwenoude spanten en de mooie stalraampjes. 

Het goeie leven

In de directe omgeving van de B&B is veel te zien en te doen. De koeien van de buren staan bijna alle seizoenen buiten in de weides om de boerderij, er kunnen zelfs ijsjes gekocht worden gemaakt van de melk. In  het voorhuis van de boerderij is de Goeikamer gevestigd. Een kleinschalig koffiehuis met theetuin die een professionele dagbesteding biedt aan jongeren en volwassenen. De Goeikamer wordt gerund door de zus van Bas en haar man. 

Reserveringsaanvraag

Via deze website kan je de actuele beschikbaarheid van B&B OP3 zien. In het reserveringsformulier dat onderaan de pagina Luxe appartement staat kan je onder 'Selecteer de dagen dat je bij ons wil overnachten' zien op welke dagen de B&B beschikbaar is. 

Vul het formulier volledig in om een reserveringsaanvraag te versturen. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op om de reservering rond te maken. 

Reserveren